به گزارش ایرنا، «غلامرضا مرتضوی» روز سهشنبه در جلسه شورای اداری سنقروکلیایی افزود: این شهرستان اکنون در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد و آمار مبتلایان تاکنون به صورت نزولی بوده اما شکننده است.
وی اظهار داشت: استقبال از واکسیناسیون در شهر نسبت به روستاها بیشتر بوده که انتظار میرود بزرگان، بخشداران و اعضای شوراها نسبت به تشویق مردم به واکسیناسیون تلاس کنند.
فرماندار سنقروکلیایی با بیان اینکه محدودیت ها به سمت محدودیت های هوشمند پیش میرود، گفت: تمامی محدودیت های ابلاغی از سوی ستاد ملی و استانی مدیریت کرونا در سطح شهرستان به تناسب رنگ بندی تاکنون اعمال شده است.
وی تاکید کرد: رؤسای ادارات شهرستان نسبت به پایش کارکنان در بحث تزریق واکسن کرونا اقدام کنند و براساس مصوبات ستاد کرونا باید کارکنان تاکنون حداقل یک دُز واکسن را دریافت کرده باشند در غیر این صورت از فعالیت و حضور در محل کار ممانعت به عمل آمده و غیبت محسوب می شود.
مرتضوی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت سرمایه گذاری تاکید کرد و گفت: مدیران توجه جدی به مساله سرمایه گذاری داشته باشند و از تمام ظرفیت خود برای جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف از جمله صنعتی و کشاورزی به کار گیرند.
فرماندار سنقروکلیایی با بیان اینکه تاکنون گام های خوبی در حوزه سرمایه گذاری در شهرستان برداشته شده است، افزود: سنقروکلیایی از فرصت های مناسب و بالقوهای به جهت سرمایه گذاری برخودار است و لازمه بهره گیری از این فرصت ها تلاش همگانی مسوولین شهرستان و استان است.
وی ادامه داد: ترویج و گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی گرهگشای بسیاری از مشکلات است لذا از تمامی مدیران شهرستان انتظار میرود به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
فرماندار سنقروکلیایی بیان کرد: فلسفه وجودی همه مسوولان و خدمتگزاران خدمت به مردم است لذا ما هر چقدر بتوانیم ارتباط با مردم را بیشتر کنیم و امور و مشکلات مردم را پیگیری کنیم، توانستیم این فلسفه وجودی را ایفا کنیم.
مسوولیت پذیری، پاسخ به درخواست های مردمی، اخلاق مداری، حفظ کرامت انسانی، حقوق شهروندی، تقویت امید و نشاط در جامعه، تلاش برای بالا بردن رضایت مردم، ترویج فرهنگ ایثار و از خودگذشتی و همچنین پیگیری پروژه های عمرانی هرکدام از دستگاه ها و تلاش برای جذب اعتبارات تخصیص یافته از مباحثی بود که در این جلسه مورد تاکید فرماندار قرار گرفت.
سنقر و کلیایی با ۹۲ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال شرق کرمانشاه واقع شده و دارای ۲۲۰ روستا در قالب هشت دهستان و ۲ بخش مرکزی و کلیایی است.