به گزارش ایرنا، مهدی دوستی عصر پنجشنبه در این نشست که با حضور محمدرضا صفا رییس اتاق بازرگانی هرمزگان، شعبان نماینده وزارت امور خارجه در هرمزگان، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری و تعدادی از مدیران کل دستگاه های اجرایی برگزار شد، ضمن برشمردن ویژگیها و توانمندیهای استان، وجود دریا، سواحل، جزایر، بنادر تجاری و ظرفیتهای شیلاتی و کشاورزی را از مهمترین این توانمندیها دانست.
وی ادامه داد: پرورش و تولید میگو و تولید محصولات کشاورزی خارج از فصل از جمله ظرفیتهای تولید و صادرات در استان هرمزگان است.
استاندار هرمزگان اظهارداشت: حمل و نقل و صادرات و واردات کالا به ویژه از طریق بنادر بزرگ تجاری، از دیگر توانمندیهای این استان محسوب میشوند.
دوستی با تاکید بر لزوم ارتباط و همکاری اتاق های بازرگانی هرمزگان و ارمنستان تصریح کرد: علاقمند به توسعه همکاریهای اقتصادی و مبادلات تجاری و بازرگانی با ارمنستان هستیم و در این راستا از سفیر و بازرگانان این کشور برای بازدید از توانمندیهای هرمزگان دعوت میکنیم.
استاندار هرمزگان در پایان این نشست در جمع مدیران هم تاکید کرد: برگزاری تمامی نشست ها باید به خروجی مثبت و مناسب در هر زمینه بیانجامد و جلساتی که بدون نتیجه باشد وقت تلف کردن است.
وی همچنین دستور داد: کمیته ای متشکل از بخش خصوصی با محوریت حوزه معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری برای تسهیل فرآیند توسعه روابط خارجی و حصول نتیجه نشست های شورای روابط خارجی استان هرمزگان تشکیل شود.
عباس بدخشان ظهوری سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور ارمنستان نیز در این نشست با اشاره به تاکید رییس جمهوری اسلامی ایران برای توسعه ارتباطات و افزایش تبادلات تجاری با کشورهای همسایه، بر لزوم معرفی ظرفیتهای هرمزگان و زمینههای برقراری و توسعه ارتباطات از طریق این استان با کشور ارمنستان تاکید کرد.