به گزارش عصر دوشنبه روابط عمومی حرم حضرت معصومه(س)، آیتالله سیدمحمد سعیدی در جلسه ستاد عالی امر به معروف و نهی از منکر استان قم، با بیان این که ما انقلاب کردیم که مظاهر فساد و منکر را از بین ببریم، افزود: مسوولان باید مردانه تر عمل کنند؛ در قرآن هم آمده است که باید به صورتی رفتار کنید تا افرادی که نسبت به مومنین سخت میگیرند و مانع راه خدا میشوند، بترسند.
وی اضافه کرد: اگر نسبت به این مسائل بیتفاوت باشیم، نتیجه وضعیتی میشود که امروز میبینیم.
وی با تاکید بر این که قم شهر ویژه ای است و باید به صورت ویژه به این شهر نگاه شود، گفت: رهبر معظم انقلاب هم روی قداست قم تاکید داشته و دارند و خود این کافی است برای این که مسوولان قم نگاه ویژه به این شهر داشته باشند.
سعیدی با بیان این که قم نباید با سایر شهرها مقایسه شود که در فلان شهر چه اتفاقی افتاده است پس در قم هم باید همانطور عمل شود، افزود: مسوولان و مردم قم باید بپذیرند که قم ویژه است و باید کار ویژه در این شهر انجام شود.
وی با بیان این که انتقاد از مسوولان باید به گونهای باشد که مسوول را متوجه و فعال کند، افزود: انتقادها نباید مسوولان را بیاعتبار کند، زیرا اگر مسوولان بیاعتبار شوند و بخواهند کاری هم انجام دهند نتیجه نمیگیرند و از طرف دیگر افراد معتبر جرات نمیکنند مسوولیت قبول کنند.
برخوردهای سلبی در کنار برخوردهای ایجابی نیاز است
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به لزوم برخوردهای ایجابی نسبت به بدحجابی، برخوردهای سلبی را هم لازم دانست و گفت: برای برخوردهای ایجابی باید ریشه یابی کرد و هر دستگاه دولتی مسوولیت اجتماعی خود را بپذیرد و برای اشتغالزایی و مسائل فرهنگی پول خرج کند.
احمد امیرآبادی افزود: ناهنجاری هایی که در رابطه با عفاف و حجاب در شهر مقدس قم اتفاق افتاده یک شبه نبوده است و حل آن هم یک شبه نخواهد بود.
وی با بیان این که در مساله عفاف و حجاب همه ما غافل بودیم و مقصریم، گفت: وقتی از مردم مطالبه رای می کنیم و رای خود را به تار موی خانمها گره میزنیم نتیجه آن وضعیت امروز جامعه میشود.
وی ادامه داد: کدامیک از ما در تبلیغات انتخابات خود گفتیم که وضعیت حجاب و عفاف مساله اصلی ما است؟ همه سکوت کردیم و گفتیم ۵۰ درصد رای دهندگان خانم ها هستند و از این مسأله چشم پوشی کردیم.
امیرآبادی با بیان این که قانون آمران به معروف هم در دولت قبل به درستی اجرا نمی شد، افزود: مردم قم مردم متدین و انقلابی هستند و افراد هم که به این شهر مهاجرت کرده اند اکثرا افراد متدین و مقیدی هستند و باید با ناهنجاریها در قم برخورد شود.
وی گفت: پیشنهاد من این است که اگر چه برخوردهای سلبی تاثیر آنچنانی ندارد، ولی نباید از این برخوردها کوتاه بیاییم و برای این مساله هم باید نیروهای مردمی را پای کار بیاوریم و مردم را برای این کار تشویق کنیم.
وی با بیان این که ارشاد، حوزه علمیه، دفتر تبلیغات و سایر نهادهای استانی بودجه آنچنانی برای مسائل فرهنگی ندارند، گفت: شرکتهای بزرگ دولتی باید مسوولیت اجتماعی خود را بپذیرند و برای مسائل فرهنگی بودجه اختصاص دهند تا بشود کار فراگیری صورت بگیرد.