مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز البرز عصر دوشنبه در آیین تجلیل از این خیران که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، گفت: خیرین مدرسه ساز فرهنگ احسان را در جامعه ترویج و تبلیغ می کنند و گذشت ، مهر و محبت را در کلاس هایی که می سازنند به دانش آموزان انتقال می دهند.
حسن مهرانی اظهارداشت: خیرین مدرسه ساز با خلوص نیت و خودباوری در میدان حضور دارند تا فرزندان ایران کوچک (البرز) در فضای مناسب تحصیل کنند .
وی با اشاره به اینکه خیرین عزم ملی و مدیریت جهادی را در پروژه های خیرسازدر سرلوحه کاری خود قرارداده اند، خاطرنشان کرد: خیرین نیک اندیش با اراده ای پولادین در مسیر اعتلای کشور حرکت می کنند.
مهرانی اضافه کرد: ۷۵ درصد مدارس استان ۲ نوبته هستند و نیمی از مدارس ۲ برابر ظرفیت موجود مورد استفاده قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه تاکنون خیرین ۴۰۳ مدرسه در البرز احداث کرده اند، گفت: به همت خیرین تاکنون چهار هزار و ۷۷۱ کلاس درس با زیربنای ۲۶ هزار و ۷۸۱ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۴۶۲ میلیارد تومان ساخته شده است.
مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز البرز ادامه داد: استان البرز دارای ۳۵۰ خیر مدرسه ساز شامل ۲۶۲ مرد و ۵۸ زن و ۳۰ موسسه خیری است که به صورت ثبت شده در امر مقدس مدرسه سازی فعالیت دارند.
۱۴ پروژه خیری
سرپرست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان البرز نیز گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید ۱۴ واحد آموزشی با ۱۴۷ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش استان شد.
علیرضا کارگر موقربا اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره و تکریم شایسته خیران مدرسه ساز در گسترش فرهنگ مشارکت عمومی و استمرار این حرکت مهم فرهنگی، افزود: برگزاری بیست و سومین جشنواره خیران مدرسه ساز استان در راستای تبیین راهبردها و اهداف این دوره از جشنواره است.
وی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی البرز در سال ۱۳۹۰ حدود ۲.۲۳ مترمربع بود، گفت : با همت خیرین و دولت اکنون این سرانه به ۳.۲۶ مترمربع ارتقا یافته است.
کارگر موقربیان داشت: استان البرز در متراکم ترین و محروم ترین نقطه کشور از نظرسرانه آموزشی قرار دارد.
وی تصریح کرد: در استان البرز سالانه نیازمند احداث ۲۰۰ کلاس درس هستیم تا بتوانیم رشد جمعیت دانش آموزی را پوشش دهیم.
سرپرست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان البرز تاکید کرد: از نظر کمبود سرانه فضای آموزشی نیازمند احداث ۸۰۰ کلاس درس در یک برنامه بلند مدت هستیم تا بتوانیم به میانگین کشوری بعد از ۱۰ سال برسیم.
استان البرز حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.